Datablend lanceert vk14-bingo.be

Wordt U ook overladen met informatie in verband met de komende verkiezingen? Bent U, net zoals zo vele andere burgers, op zoek naar een eenvoudig alternatief waarbij U in 1 oogopslag kunt zien waar elke partij voor staat? Zoek niet langer en maak gebruik van vk14-bingo.be. We hebben voor U de verschillende partijprogramma’s woord voor woord geanalyseerd en de kerngedachten ten op zichte van elkaar uitgezet. Ga nu eenvoudig na op welke thema’s iedere partij inzet en vergelijk onderling.

Maar er is meer. Onze politici hebben de weg naar Twitter ondertussen gevonden en maken vlijtig gebruik van dit nieuwe medium om zichzelf, de partij en hun standpunten te promoten. Maar hoe trouw zijn ze aan hun eigen partijprogramma? vk14-bingo.be analyseert in real-time de twitter berichten van meer dan 850 Vlaamse politici met als 1 doel: welke partij vervult als eerste virtueel zijn programma en wint #vk14-bingo!

Hebt U vragen of opmerkingen over deze analyse? Contacteer ons via vk14-bingo@datablend.be. Geïnteresseerd in een analyse van uw eigen data, groot of klein? Bezoek datablend.be of contacteer ons via info@datablend.be en we komen graag even bij U langs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *